Point S Finland

Full Fit Team Oy

Full Fit Team Oy on itsenäisten rengasliikkeiden omistama kehitys- ja hankintayhtiö. Yritys on perustettu 1999 ja yhtiöllä on tällä hetkellä 12 aktiivista osakasyritystä ympäri Suomea. Osakasyrityksillä on yhteensä 27 toimipaikkaa ympäri Suomea ja kolme partner-liikettä sekä lisäksi hyötyajoneuvojen renkaiden pinnoituslaitoksia. Full Fit Team Oy liittyi 09.09.2009 kansainväliseen Point S- rengasketjuun, joka toimii tällä hetkellä yli 30 eri maassa, 4 eri mantereella, yli 3600 toimipisteessä ja yli 1700 itsenäisen rengasyrittäjän voimin. Point S on maailman suurin rengasketju. Suomessa Full Fit Team- ketjunimestä luovuttiin liittymisen yhteydessä ja markkinointinimeksi tuli Point S Finland.

Full Fit Team Oy:n tehtävänä on toimia jäsenyritystensä yhteisten hankintojen koordinaattorina sekä tuottaa jäsenyrityksilleen mm. koulutuspalveluja. Suurten yhteisostojen avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme maan parhaat tuotteet erittäin edulliseen hintaan. Full Fit Team Oy:n jäsenyrityksissä voit asioida siisteissä ja nykyaikaisissa tiloissa, joissa sinua palvelee koulutettu henkilökunta.

Useimmista jäsenyrityksistämme saat täyden palvelun autoosi kaikissa renkaisiin ja alumiinivanteisiin liittyvissä tarpeissasi. Lisäksi liikkeemme palvelevat sinua renkaiden kausisäilytyksiin liittyen tarjoamalla kattavat rengashotellipalvelut. Osassa liikkeitämme myös aurauskulmien säädöt.

Full Fit Team Oy:n yhteistyökumppaneina jäsenyritysten lisäksi on rengasalan suurimmat maahantuojat, mikä takaa laadukkaat ja tunnetut tuotteet. Vuonna 2009 aloitetun kansainvälisen Point S- ketjuyhteistyön myötä voimme tarjota kilpailukykyisempää kuluttajahinnoittelua uusien huippuostosopimusten kautta.

Full Fit Team Oy:n toimitusjohtaja on Marko Saarenpää. Toimipaikka yhtiöllä on Riihimäellä.

Lisätietoja yhtiöstä sekä sen toiminnasta antaa Marko Saarenpää.

Full Fit Team Oy

PL 90

11101 RIIHIMÄKI

E-mail: etunimi.sukunimi@point-s.fi